unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Najmlađi Vas trebaju!

Powered by T-com Pay Way

Donirajte za prvu banku humanog mlijeka u Hrvatskoj i omogućite bolju skrb za prijevremeno rođene bebe! 

Što je banka humanog mlijeka?

Banke humanog mlijeka pomažu prijevremeno rođenoj djeci i novorođenčadi da prežive prvo, neizvjesno razdoblje života i lakše se oporave uz pomoć najhranjivijeg i najzdravijeg mlijeka koje za njih postoji. Majčino mlijeko, svoje ili donirano od druge mame, za ove je male borce najbolja hrana i lijek.

"Uz podršku hrvatskih građana i tvrtki UNICEF, Ministarstvo zdravstva i Hrvatska udruga grupa za potporu dojenju (HUGPD) pokreću osnivanje prve banke humanog mlijeka u Hrvatskoj."

Humanitarnom utrkom Mliječna staza 2017. pomoći će se pronijeti poruka o važnosti banke humanog mlijeka i osigurati sredstva za provedbu ovog zajedničkog projekta za naše najmlađe.

Pridružite nam se i Vi!

Dok u cijeloj Europi postoji više od 200 banki humanog mlijeka, Hrvatska je jedna od rijetkih zemalja u regiji koja takvu banku još uvijek nema. No zajedno to možemo promijeniti! Vaša donacija pomoći će da najranjivijim bebama pružimo najbolju moguću skrb.

Osim putem ove stranice, donirati možete i uplatnicom ili internet bankarstvom na UNICEF-ov broj računa HR1723600001501092524 , poziv na broj 17411-001.

Od srca Vam hvala!

Updated: 27 lipnja 2017
  • Share