unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Briga o osobnim podacima iz prijava za zapošljavanje

Brinemo se o vašim podacima

UNICEF okuplja predane i stručne ljude koji rade s ciljem da svako dijete ima priliku doseći svoj puni potencijal. Cijenimo interes svih onih koji zajedno s nama žele doprinositi boljoj budućnosti djece, stoga nam je važna briga o svakome tko želi postati dijelom UNICEF-ova tima.

U nastavku možete doznati više o tome kako koristimo i čuvamo vaše osobne podatke koje nam dajete na uvid kada se prijavljujete za posao u UNICEF-u.

Molimo vas da pozorno pročitate ovaj tekst. Dajući nam uvid u svoje osobne podatke, istovremeno pristajete na njihovo korištenje na načine opisane u tekstu. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nazovite naš Odjel za opće poslove na 01/3031 621, od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, ili nam pošaljite elektroničku poruku na info@unicef.hr.

Vaše podatke prikupljamo u sljedećim situacijama i na sljedeće načine:

  • kada se prijavljujete za posao putem UNICEF-ova portala za zapošljavanje
  • kada posjetite internetsku stranicu Ureda UNICEF-a za Hrvatsku tražeći informacije o otvorenim natječajima za posao – prikupljamo podatke poput onih o podstranicama koje posjećujete ili o poveznicama koje klikom odabirete. Ti nam podaci pomažu da unaprijedimo svoju stranicu i vaše korisničko iskustvo te da s vama dijelimo informacije ili apele za koje mislimo da će vas zanimati. Kao i većina drugih internetskih stranica, i mi pritom koristimo „kolačiće”, no ti se podaci koriste kao skupne, anonimne informacije iz kojih se ne mogu identificirati pojedinci. Više o upotrebi „kolačića” možete saznati ovdje.
  • kada se prijavljujete za posao putem internetske stranice treće strane – primjerice ako se prijavljujete za posao u UNICEF-u koristeći internetsku stranicu koja nije UNICEF-ova. Pri odabiru partnerskih tvrtki za provedbu natječaja za zapošljavanje biramo partnere koji se također odgovorno odnose prema vašim podacima.

Koje podatke iz prijava za zapošljavanje prikupljamo

Prikupljamo samo one podatke koji su relevantni i nužni za provedbu natječaja za konkretno radno mjesto, za postupak odabira kandidata i zapošljavanje.

Kako koristimo vaše podatke

Osobni podaci koje, prijavljujući se za posao, dajete na korištenje Uredu UNICEF-a za Hrvatsku bit će zadržani i obrađivani samo u svrhu odabira kandidata i postupka zapošljavanja. Vaše osobne podatke dobivene iz prijave za posao nećemo koristiti u bilo koju drugu svrhu, osim u svrhu zapošljavanja. Pristup vašim podacima imat će samo zaposlenici koji su ovlašteni i uključeni u postupak zapošljavanja. Te će osobe vaše osobne podatke koristiti samo u onoj mjeri u kojoj je to nužno za zapošljavanje.

Kako čuvamo vaše podatke

Pazimo da su uspostavljene sve odgovarajuće kontrole kako bismo se dobro brinuli o vašim podacima.

Svi djelatnici koji imaju pristup osobnim podacima razumiju važnost čuvanja vaših podataka u svakom trenutku te prolaze obuku koja im u tome pomaže.

Osiguravamo najstrože kontrole podataka u skladu s regulatornim i pravnim obvezama za upravljanje ovim vrstama informacija.

Kada jednom zaprimimo vaše podatke, dajemo sve od sebe kako bi oni bili sigurni u našim sustavima.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Čuvat ćemo vaše osobne podatke koliko je potrebno za provedbu natječaja, postupak odabira kandidata i zapošljavanje te za ispunjavanje pravnih ili regulatornih obveza.

Imate pravo zatražiti da više ne čuvamo vaše podatke, a to možete učiniti kontaktiranjem Ureda UNICEF-a za Hrvatsku: pisanim putem na adresu Radnička 41/VII, 10 000 Zagreb, elektroničkom porukom na info@unicef.hr ili telefonom na broj 01/3031 621.

Ako želite zatražiti uvid u podatke koje imamo o vama, molimo vas da pošaljete opis informacija koje biste željeli dobiti na uvid, kao i dokaz o svojem identitetu. To možete učiniti pisanim putem na adresu Ureda UNICEF-a za Hrvatsku: Radnička 41/VII, 10 000 Zagreb; elektroničkom porukom na info@unicef.hr ili telefonom na broj 01/3031 621.