unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Auto Zubak i Oryx

Partnerstvo AutoZubaka i UNICEF-a traje od 2006. godine, a 2012. godine uključila se i ORYX grupa. Vrijednost partnerstva AutoZubaka i UNICEF-a u 2015. godini dosegnula je 780 tisuća kuna.

AutoZubak svake godine donira jedno vozilo za prijevoz djece s teškoćama u razvoju, i zajedno sa svojim klijentima aktivno sudjeluje u aktivnostima kojima pomaže djeci.

"Višegodišnja podrška AutoZubaka omogućila je da mnoga djeca s teškoćama u razvoju, zahvaljujući doniranim vozilima, sigurno i lako stignu na svoja odredišta."

– Valentina Otmačić, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku

Prilikom plaćanja servisnih usluga ili pri kupnji vozila klijenti AutoZubaka mogu donirati za UNICEF-ove programe namijenjene najranjivijoj skupini djece u Hrvatskoj. Prikupljenom iznosu svake godine AutoZubak doda još toliki iznos, te ga donira UNICEF-u.

Višegodišnje partnerstvo AutoZubaka i UNICEF-a sastoji se i od zajedničkih aktivnosti na promicanju sigurnosti djece u prometu te edukaciji o dječjim pravima.

<< Suradnja s tvrtkama

<< Zašto su djeca naš najvažniji posao

Updated: 17 siječnja 2016
  • Share