unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

FC Barcelona

Partnerstvo UNICEF-a i nogometnog kluba Barcelona traje od 2006. godine. U prvih pet godina FC Barcelona doprinosila UNICEF-ovim programima za borbu protiv zaraze HIV-om s 1,5 milijuna eura godišnje namijenjenih zemljama južne Afrike kao što su Angola, Malavi i Svazi.

"UNICEF i nogometni klub Barcelona posvetili su se zajedničkom cilju da milijunima djece osiguraju priliku za obrazovanje i učenje o pozitivnim vrijednostima kroz sport i igru."

U drugoj fazi UNICEF i FC Barcelona obvezali su se milijunima najranjivije djece osigurati priliku za obrazovanje i učenje pozitivnih vrijednosti kroz fizičke aktivnosti, sport i igru, u Brazilu, Kini, Gani i Južnoafričkoj Republici. Vrijednost je financijskog doprinosa 4,5 milijuna eura, a ciljani je doseg programa 16 tisuća škola.

Nogometni klub Barcelona na svoje je dresove stavio UNICEF-ov logotip, što je prvi slučaj stavljanja nekog drugog logotipa osim klupskog u 110-godišnjoj povijesti kluba. Predanost UNICEF-u i djeci svijeta daje Barceloninoj krilatici (“Više od kluba”) dodatno značenje i vrijednost.

>> Saznajte više

<< Suradnja s tvrtkama

<< Zašto su djeca naš najvažniji posao

Updated: 17 siječnja 2016
  • Share