unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Lego

Igra je najvažniji dječji posao. Iako sva djeca imaju pravo na igru, ali i potrebu za njom, ne ostvaruju ih jednako. Partnerstvo između Grupe LEGO, Zaklade LEGO i UNICEF-a promicat će prava djece u poslovanju te rano učenje kroz igru ​​za djecu diljem svijeta.

Grupa LEGO i UNICEF zajednički promiču dječja prava i poslovna načela kroz deset točaka koje određuju aktivnosti koje tvrtke trebaju provoditi u pogledu poštovanja i podupiranja dječjih prava.

Grupa LEGO će jačati prakse koje se tiču zaštite djece u vlastitom poslovanju i na svom primjeru poticati ​​druge tvrtke da preuzmu najbolje prakse.

Zaklada LEGO i UNICEF  promicat će kvalitetu ranog učenja kroz igru ​​za djecu diljem svijeta, u što će LEGO uložiti 8,2 milijuna dolara tijekom 3,5 godine.

Radeći s vladom Južnoafričke Republike na promjeni politika i programa, UNICEF partnerstvom sa Zakladom LEGO ima priliku utjecati na živote 4,5 milijuna djece koja će uz roditelje, skrbnike i odgajatelje učiti kako se koristiti igrom za poticanje razvoja i učenje.

>> Saznajte više

<< Suradnja s tvrtkama

<< Zašto su djeca naš najvažniji posao  

Updated: 17 siječnja 2016
  • Share