unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Građani

Čuvari djetinjstva

Postanite i Vi dio UNICEF-ove obitelji koja ulaže u budućnost djece diljem Hrvatske i svijeta. Donirajte redovito za najmlađe!

Oporučna donacija

Oporučna donacija omogućuje nastavak Vašeg doprinosa izgradnji boljeg i sigurnijeg svijeta za svu djecu. Saznajte više!

Zapošljavanje u UNICEF-u

Promicanje prava za svu djecu i podrška dječjem sudjelovanju u političkom, društvenom i gospodarskom razvoju njihovih zajednica, ciljevi su kojima smo predani. To je naša vizija boljeg svijeta i željeli bismo ju ostvariti zajedno s vama.

Ured UNICEF-a za Hrvatsku zapošljava nove kadrove na temelju javno objavljenih natječaja na internetskoj stranici i stranici Moj posao

Ukoliko se želite priključiti UNICEF-ovom timu u Hrvatskoj, prijavite se na neki od otvorenih natječaja.

Tražimo volontere i volonterke

Ured UNICEF-a za Hrvatsku oslanja se na veliku pomoć volontera u svojem djelovanju. Volonteri pomažu u organizaciji događanja i seminara, pri pakiranju pošiljki, prijevodu pisanih materijala, statističkoj obradi podataka i sl.

Volonteri pomažu UNICEF-u da postigne svoje ciljeve – da prikupi sredstva i pokrene promjene za djecu u Hrvatskoj i svijetu.

Ured UNICEF-a za Hrvatsku organizira volonterske aktivnosti isključivo u našoj zemlji.

Zbog organizacijskih se razloga većina akcija u kojima sudjeluju volonteri odvija na području grada Zagreba, no nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti biti u mogućnosti proširiti mrežu podrške volontera i u drugim sredinama.

Ispunite obrazac ili nam pošaljite svoju molbu s podacima za kontakt na volontiranje@unicef.hr.

Za sve informacije o volontiranju izvan Hrvatske posjetite stranicu UN Volunteers.

Dobro nam došli!