unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Oporučna donacija

„Smisao i važnost našem životu daje promjena koju unosimo u živote drugih ljudi“, kazao je borac za ljudska prava i dobitnik Nobelove nagrade za mir Nelson Mandela.

Može li svatko od nas učiniti nešto za generacije djece koje tek dolaze?

Malo stablo koje posadimo tijekom godina će rasti, a kada nas više ne bude, netko će pronaći predah od vrućina u hladovini tog stabla i biti zahvalan što je ono tu. Jer sve što napravimo za druge ostaje iza nas kao naša ostavština.

Brojni ljudi odlučuju da njihovu imovinu, osim obitelji, naslijede i organizacije s kojima dijele vrijednosti. Kada uključite UNICEF u svoju oporuku, pomažete promijeniti budućnost za djecu kojoj je to najpotrebnije te spašavate mnoge živote u godinama ispred nas.

"Oporučna donacija omogućuje nastavak Vašeg doprinosa izgradnji boljeg i sigurnijeg svijeta za svu djecu. Njome i trajno potvrđujete svoje vrijednosti dobrote, solidarnosti i plemenitosti."

Pirozzi/UNICEF

Tko se sve odlučuje na oporučnu donaciju UNICEF-u?

Nakon što zbrinu svoje voljene, sve više ljudi, poput naših dragih donatorica gospođe Tatjane i gospođe Zlatice, želi omogućiti da njihova podrška onome u što su tijekom života vjerovali još dugo mijenja svijet nabolje. Pročitajte kako su se odlučile na oporučno doniranje!

"Oporučnom donacijom ne ostavljate samo sredstva kojima se pomaže djeci, već i nadu i ulog za bolje sutra čitavog čovječanstva!"

Shrestha/UNICEF

Želite li znati više o uključivanju UNICEF-a u svoju oporuku? Obratite se Nini Eleta-Kanceljak, na broj telefona 01 3031 640 ili mail neletakanceljak@unicef.org

Samo zajedno možemo stvarati svijet dostojan djeteta!

Zatražite brošuru o oporučnom doniranju

Fields marked with an * are required

  • Djela koja ostavljamo iza sebe

    Djela koja ostavljamo iza sebe

    Solidarnost i ono što činimo za druge obogaćuju naš život i daju mu smisao, te ostaju iza nas kao naša ostavština.