unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Oporučno doniranje UNICEF-u

Ostavite bolji svijet za naraštaje djece koji tek dolaze.

I naraštaji djece koji tek dolaze trebat će pomoć kako bi odrastali sigurni, zdravi i sretni. Donacijom potem oporuke pomažete osigurati bolju budućnost za najmlađe te spašavate mnoge živote u godinama ispred nas.

Zašto donirati UNICEF-u?

UNICEF je osnovan nakon Drugog svjetskog rata kako bi djeci i majkama osigurao hranu, zdravstvenu zaštitu i podršku. Danas pomažemo milijunima djece, zalažući se za zdravlje, obrazovanje, život bez nasilja i jednake prilike za svako dijete.

No mnoga djeca još uvijek žive u teškim okolnostima – siromaštvu, gladi, oružanim sukobima, bez pristupa školi i vrtićima. Djevojčice i dječaci diljem Hrvatske i svijeta i dalje trebaju našu pomoć.

"Uključivanjem UNICEF-a u oporuku i Vi dajete doprinos boljoj budućnosti djece u godinama ispred nas."

Kako planirati svoju ostavštinu?

Sve više ljudi odlučuje da njihovu imovinu, osim obitelji, naslijedi i organizacija s kojima dijele vrijednosti. Pročitajte kako se gospođa Zlatica odlučila na oporučno doniranje.

Nakon što se u oporuci pobrinete za svoje najbliže, dio ostavštine možete odrediti kao donaciju UNICEF-u i tako omogućiti pomoć najranjivijoj djeci.

Za više informacija zatražite brošuru kroz formu niže dolje ili se obratite Nini Eleta-Kanceljak na broj 01 3031 640 ili e-mail neletakanceljak@unicef.org.

Zatražite brošuru o oporučnom doniranju

Fields marked with an * are required