unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Pomoć za Indoneziju

Više od 1900 života oduzeo je siloviti potres nakon kojeg je uslijedio cunami na indonezijskom otoku Sulawesi. Zajedno možemo umanjiti tragediju!

Brojna su djeca u trenu ostala bez članova obitelji te sigurnosti doma i škole, ili su pri bijegu od sila prirode razdvojena od svojih najmilijih. Za preživjelima se još traga među ruševinama, no broj žrtava svakodnevno raste. 

Nurul (15) je gotovo 48 h provela zarobljena u ruševinama vlastitog doma, djelomično pod vodom. 30.09., središnji Sulawesi, Indonezija. Tirto.id/@ArimacswilanderNurul (15) je gotovo 48 h provela zarobljena u ruševinama vlastitog doma, djelomično pod vodom. 30.09., središnji Sulawesi, Indonezija.
Hilda (6) plače dok čeka majku koja traži brata nestalog u potresu. 02.10., izbjeglički kamp, Palu, središnji Sulawesi. Arimacs_Wilander_For_Unicef Hilda (6) plače dok čeka majku koja traži brata nestalog u potresu. 02.10., izbjeglički kamp, Palu, središnji Sulawesi.

Preplašena i u nesigurnosti, djeca ovise o humanitarnoj pomoći. 

Powered by T-com Pay Way

Što UNICEF čini?

Već smo na terenu i činimo sve što je u našoj moći da pomognemo unesrećenima:

  • osiguravamo hranu i pitku vodu 
  • pomažemo povezati razdvojene obitelji
  • pružamo podršku djevojčicama i dječacima koji su proživjeli traumu

Pomozite i Vi djeci Indonezije!

Pravovremeni odgovor na krizu spasit će brojne živote. Kako bismo reagirali što brže i dosegli što veći broj najmlađih, potrebna nam je i Vaša pomoć!

Kako Vaše donacije pomažu djeci:

  • 76 kn – za 10 djece osigurava suhu hranu za 5 dana
  • 180 kn – za 1 obitelj osigurava komplet za vodu (sapun, tablete za pročišćavanje vode, posude za vodu) koji može spriječiti zaraze i bolesti uzrokovane nečistom vodom
  • 288 kn – za 200 djece omogućuje osnovne lijekove i medicinsku opremu

Na vama je da odaberete iznos kojim možete pomoći – svaka donacija pomaže spasiti i obnoviti živote!

Od srca Vam hvala!

Osim putem ove stranice, donirati možete i uplatnicom ili internet bankarstvom na UNICEF-ov broj računa HR9223600001501092532, poziv na broj 1860-98.

 

Updated: 01 listopada 2018
  • Share