unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Pomozite djeci Burkine Faso!

Powered by T-com Pay Way

Ovih blagdana darujte najvrjedniji dar – svojom donacijom darujte djeci Burkine Faso priliku za obrazovanje i bolju budućnost koje ono pruža!

Zbog urođene bolesti i teškoće u kretanju, 10-godišnja djevojčica Aminata nije ni sanjala da bi jednoga dana mogla ići u školu, igrati se sa prijateljima i učiti o svijetu koji je okružuje. Njezini roditelji vjerovali su da je na djevojčicu bačen urok i da zbog svojih teškoća ne može ići u školu.

"Brojnoj djeci Burkine Faso suočenima s teškoćama u razvoju školovanje je onemogućeno. Vi to možete promijeniti!"

Vaša donacija osigurat će:

  • edukaciju učitelja i roditelja djece s teškoćama u razvoju, kako bi najpotrebitija djeca Burkine Faso dobila priliku steći životno važno obrazovanje
  • odgovarajuće uvjete za učenje nabavkom školske opreme i pribora te posebnih pomagala za djecu s teškoćama
  • otvaranje škola i centara za obrazovanje kako bi se što većem broju djece u siromašnoj Burkini Faso omogućilo redovito pohađanje nastave.

Hvala Vam na donaciji – svaka vaša kuna pomaže da zajedno učinimo još više!

Aminatina priča ipak je dobila sretan završetak! Uz pomoć donatora, UNICEF je u Burkini Faso omogućio edukaciju i stručnu podršku učiteljima te roditeljima djece s teškoćama. U okviru programa Škole za Afriku, Aminati smo osiguran i poseban tricikl kojim lakše dolazi do škole. Danas je djevojčica vesela i marljiva učenica prvog razreda, okružena prijateljima i puna velikih snova za budućnost.

Updated: 20 prosinca 2016
  • Share