unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se
@UNICEF/BANA2014-01230/Kiron

Uključite se

Partnerstva za djecu

U srcu je UNICEF-ova djelovanja − partnerstvo.

Snaga suradnje i partnerstava s vladinim institucijama, stručnjacima, akademskim i znanstvenim institucijama, udrugama, školama i vrtićima, građanima, tvrtkama i medijima pomaže UNICEF-u postići rezultate u skladu s prioritetima Plana djelovanja UNICEF-a i Vlade Republike Hrvatske.

UNICEF se udružuje s partnerima radi zagovaranja, unapređivanja prava djece i mobiliziranja resursa koji će ubrzati promjene u korist najranjivijih skupina djece. UNICEF se u cijelosti financira dragovoljnim prilozima te se oslanja na velikodušnost partnera iz javnog i privatnog sektora, kao i na njihovu predanost unapređenju prava djece.

 • Građani

  Građani

  Promicanje prava za svu djecu i podrška dječjem sudjelovanju u političkom, društvenom i gospodarskom razvoju njihovih zajednica, ciljevi su kojima smo predani. To je naša vizija boljeg svijeta i željeli bismo ju ostvariti zajedno s vama.

 • Suradnja s tvrtkama

  Suradnja s tvrtkama

  Tvrtke su važni UNICEF-ovi saveznici u nastojanju da se djeci pruži najbolje. Sretni smo što na svojoj strani imamo snažne partnere koji zajedno s nama nastoje djeci osigurati optimalne uvjete za rast i razvoj. Zajedno možemo više!

 • Udruge

  Udruge

  Udruge civilnog društva ključni su UNICEF-ovi partneri u ostvarivanju promjena za djecu. Vrijedna partnerstva s udrugama doprinose provedbi programa i širenju usluga za djecu te zagovaranju boljih nacionalnih politika za djecu.

 • Škole za Afriku

  Škole za Afriku

  Zahvaljujući UNICEF-ovu programu „Škole za Afriku“, više od 28 milijuna djece u proteklih je deset godina dobilo priliku ići u školu i time ostvariti sigurniju budućnost!