unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Djela koja ostavljamo iza sebe

Gospođa Zlata Babić čitavog je života voljela pomagati drugima. 

Gospođa Zlata, ili Zlatica kako su je od milja zvali članovi obitelji, svoj je radni vijek provela u banci, voljela je putovanja i životinje, a velik je užitak nalazila u čitanju i kazališnim predstavama. 

Njezina odluka da oporučnom donacijom ostavi dio imovine i za podršku UNICEF-u nije iznenadila njezinu obitelj jer je gospođa Zlatica oduvijek voljela pomagati onima koji su manje sretni.

"Oporučna donacija UNICEF-u omogućila je da se vrijednosti koje su gospođi Zlatici bile važne, kao što su prava, zaštita i obrazovanje djece, nastave ostvarivati i nakon njene smrti."

Zahvaljujući humanosti donatora, misija UNICEF-a se nastavlja: izgraditi budućnost u kojoj će svako dijete imati svoja prava i slobode, odrastati u poticajnom okruženju i ostvarivati svoje potencijale.

Želite li i Vi učiniti nešto za naraštaje djece koje tek dolaze? Obratite se Nini Eleta-Kanceljak na broj telefona 01 3031 640 ili mail neletakanceljak@unicef.org ili zatražite brošuru putem forme niže dolje.

Zatražite brošuru o oporučnom doniranju

Fields marked with an * are required
Updated: 11 siječnja 2017
  • Share