unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Jadranka Strmečki

Jadranka je sretna što se pridružila UNICEF-u kao redovita donatorica te s osmjehom spominje da je predstavnica Programa bila vrlo ljubazna te da ju je povukla za rukav taman toliko koliko je trebala da zastane.

"Vrlo sam rado prihvatila tu ponudu i tako sam postala dio velike obitelji Čuvara djetinjstva. Iz pozicije i mame i bake ne mogu niti jednu životnu dob djeteta izdvojiti, stoga je svaka aktivnost koju UNICEF provodi vrlo važna. Od rođenja, dojenja i potrebne pomoći do svih ostalih situacija, sprečavanja nasilja… Sve je važno."

Od srca izražava zahvalnost i divljenje prema onima koji su odlučni u pomaganju drugima te smatra da je vrlo teško „odlučiti“ kome su sredstva najpotrebnija. Promišljajući o svemu, od srca savjetuje da ne možemo mijenjati djecu, ali možemo i moramo mijenjati sebe.

"Djeca su odraz nas samih. Trebamo ulagati u djecu maksimalno koliko možemo. Trebamo se više družiti s njima, naći više vremena za njih i oni će nam sigurno to i vratiti tako što će biti bolji ljudi."

Iz pozicije ekonomista, gospođa Jadranka naglašava da se ulaganje u bolji svijet višestruko isplati, a redovita potpora putem trajnog naloga zaista je najjednostavniji način koji ima veliki učinak na djecu.

Updated: 03 veljače 2016
  • Share