unicef.hr koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bi Vam omogućio bolje korisničko iskustvo. Više o upotrebi kolačića saznajte ovdje.

Slažem se

Treći ciklus UNICEF-ove CSR akademije “Djeca su naš najvažniji posao”

Tvrtke na mnogo načina utječu na djecu i njihova prava, a da često toga nisu niti svjesne. Odnos prema zaposlenicima roditeljima, proizvodnja i plasiranje proizvoda namijenjenih djeci, marketing i oglašavanje prema djecu, utjecaj na okoliš u kojem djeca rastu i razvijaju se, sve to snažno može utjecati na djecu i njihove živote.

CSR Akademija ATkalecBarić/UNICEF CSR Akademija "Djeca su naš najvažniji posao"

S ciljem poticanja odgovornog odnosa tvrtki prema djeci, UNICEF i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) treću godinu zaredom organiziraju edukaciju za tvrtke o društveno odgovornom poslovanju i dječjim pravima – CSR akademiju „Djeca su naš najvažniji posao“. Ovogodišnjem ciklusu edukacije priključilo se 28 predstavnica i predstavnika vodećih hrvatskih tvrtki koje djeluju u područjima turizma, financija i bankarstva, energetike, proizvodnje hrane i pića, komunikacijskog savjetovanja, marketinga i oglašavanja, poštanskih usluga, upravljanja ljudskim potencijalima i automobilske industrije.

CSR Akademija ATkalecBarić/UNICEF CSR Akademija "Djeca su naš najvažniji posao"

UNICEF-ova CSR akademija, prvi je program na temu uključivanja dječjih prava u svakodnevno poslovanje i upravljanje u Hrvatskoj. Pod vodstvom renomiranih stručnjaka za pitanja društvene odgovornosti, CSR akademija osigurava stručna znanja o utjecaju poslovanja na djecu i koracima koje tvrtke mogu poduzeti kako bi uključile dječja prava u svoja poslovna načela, prakse i organizacijsku kulturu.

CSR Akademija ATkalecBarić/UNICEF CSR Akademija "Djeca su naš najvažniji posao"

Program edukacije „Djeca su naš najvažniji posao“  u 2019. godini uključuje još tri radionice koje se održavaju u lipnju, listopadu i studenom 2019. godine, u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca u Zagrebu.

Za više informacija kontaktirajte partnerstva@unicef.org

Updated: 13 svibnja 2019
  • Share